☎ 0251-254499
☎ 06-51629350
☎ 06-14452897

Ons Bedrijf

Grota Bouw VOF is een vertrouwd adres voor al uw bouw- en metselwerkzaamheden. Naast metselwerken, steigerwerken en lijmwerken verzorgen wij ook nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en aanbouwwerkzaamheden.

Ons bedrijf bestaat sinds 1993 en is inmiddels uitgegroeid tot een gewaardeerde onderneming met een kern van drie medewerkers. Door een groot aantal van ervaren, betrouwbare vakkrachten kunnen wij ook grotere projecten aannemen.

Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van metselwerken, lijmwerken en steigerwerken.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.